tisdag 3 november 2009

Stressmorgon, snabbmöte, kvicklunch...det är tempo i LA

Jag har hört att en del storfamiljer har mysfrukostar varje morgon, kan det verkligen stämma?
Det hade jag inte ens tid med som singel.
Vi/jag kör med ett strikt schema. 6.30, jag går upp, styr rakt ut i köket, packar 2 lunchlådor som Sibi har planerat. Sätter på kaffe, vänder mig till brödrosten, rostar. Vänder mig igen, gör gröt. Mackor klara, skinka till Maja korv till Kalle och båda till Max. Kaffe och gröt klart. Serverar dryck o mackor framför Dora den eviga utforskarbruden. Tillbaka till köket, radar upp grötskålar. Gör fyra varianter, efter allas behov. Maja är ingen gröt tjej, hon får äpplebitar. Pust! Vispa mjölken, voila en latte! Blöjbyte. Kläderna langas fram till de stora, Max hänger i byxbenet typ hela vägen från vardagsrum till kök sen tillbaka igen. Jock klar med träningspasset. -Hejsvejs din gröt står i köket. KLÄ ER!!!!!!!!( detta skriks ett par gånger). Måste ändå förbränna en o annan kalori. 8.00, Sibi kommer. Alla barn smörjes in med solskydd och sen tandborstning på det. Leksak att hålla i bilen styrs upp (tar superlång tid innan de hittar rätt dinousarie eller Pollydocka). 8.15 Bye bye off you go. Latten, ja den e ju iskall............Sibi går ut med Max på morgonpromenad. Eftersom jag nu har en egen bil, behövde jag inte stressa in i skolbussbilen.
Så jag kunde i egen takt köra in själv, till mitt träningspass. Jag motionerade lite på löpbandet och sen kom Tanja och såg till att jag jobbade hårt i en timme. Fick en jätte fin tröja (Abercrombie) som hon hade haft i sin låda hemma länge. Hon hade väl insett att den skulle passa mig bättre:). Tack gulliga Tanja och tack för att jag kunde ventilera mina nojor, och upptäcka att jag är inte ensam om lustiga tankar och vanföreställningar om ditten o datten. Efter detta styrkepass för kropp o själ hade jag ett snabbt möte för att sedan träffa Karin och Issa med sina killar för lunch. Eller ja, alltså, det var deras söner som var med, men det var som att se minisar av deras respektive, Henrik och Filip. Gulliga! Vi hade en kvicklunch på The Farm, men hann avlägga rapport om bla; blogging, jobb, att hitta nanny, dyrköpta mirakel La Prairiekrämer och träning. Tjejlunch på hög nivå, mycket trevligt! Vi kunde från vårt bord beskåda granen som nu byggs i The Grove, obs 3 nov. Lite som Stenbecksgranen på Skeppsbron i Stockholm.
Tog en snabb sväng på Forever 21 och såg den här baddräktsliknande historien. Köpte inte den. Avslutningsvis på denna snabba och intensiva dag, noterade jag att Sherlock Holmes-filmen har premiär i jul och jag ska se den. Robban Downey JR och Judan Law, jiiiiiizzzes!!!!