fredag 30 oktober 2009

Stövlar stövlar stövlar
Var på Nordstroms på 3rd street i går och kollade in det helt sjukt stora stövelutbudet. Först snubblade jag över Minnetonkaavdelningen. De hade inte mina vita snygga, men oj så mycket andra härliga, vill-ha-moccasiner. Enjoy! Stövlarna då. Jag kan känna att det tar emot att köpa höga stövlar i sommarklimat som mest är anpassat för flipflops. Alltså, nu funderade jag kanske inte på riktigt så här höga, men ändå. Malin, min kära kära kompis hade identiska när vi spexade runt på nationerna i Lund på 90-talet. Nu är de mode igen! Report Signature är märket om någon skulle vilja inhandla ett par!!! Malan, plocka fram dem innan dina döttrar gör det. Skynda dig!!! Men de här då, jag som älskar leopard o andra djurmönster, Stuart Weitzman. GALNA och helt underbara!!!! Kanske något för min kompis Josefin att lyxa till det med i radiostudion på morgonkvirren. Ja, vem vet?

Nu har farmor Marianne kommit på besök. Första dagen tog Max och Sibi, Marianne på en liten promenad i vårt område. Det gäller ju att ta det lugnt första jetlag dagen. Men hennes jetlag försvann fort och redan första kvällen bjöd Marianne oss på Hollywoodmiddag. Vi åt på Chateau Marmont och njöt en en gång av en atmosfär som bara är härlig. Ingen musik spelar de heller, tyst o skönt! Vi fick mitt favoritbord, ute i trädgården med bra läge för att kolla klientelet. Inte för att jag någonsin ser någon Hollywoodstjärna, eller, men vem tittar upp där bakom farmor? Renee "Bridget" Zellweger i egen hög person, som måste vara inne i sin tunna period nu, det var ju ett under att jag såg henne. Även Mischa Barton var på plats. Såg inte Stakka Bo. Marianne gillade Chateau lika mycket som vi. I morse var vi lite sega i huvudet, men det var bara att gaska upp sig. Halloweenspektakel på skolan stod på agendan! Marianne och jag tog en stärkande kopp latte i Larchmont, innan vi gav oss i kast med firandet. Skolpersonalen hade verkligen ansträngt sig och skaffat hopptält, popcorn o glass o spunnet sockermaskin. Det var discodans mitt på skolgården och en del av kidsen kunde verkligen sina moonwalks och hiphopmoves. Mycket MJ musik var det! Nä, jag dansade inte, man vill ju inte knäcka barnen helt. Vi var helt slut efter 2 h i gassande sol och skrikande ungar, dags att åka upp till Hillsen igen och chilla.

Toabesök


I dag väntade jag utanför en toa på min tur. En TJEJ kommer ut och jag går in. Som vanligt är jag livrädd för vad som kommer dyka upp på den offentliga toalett som jag ska besöka. Bajsspår, toapappersinklädda golv, kiss på golvet osv. Nu undrar jag lite över följande som mötte mig idag. Kolla toalocket??? Varför är locket uppe? Var det en transa som var på toan före mig? Annars måste någon förklara, varför det där extra locket var uppe? OBS! Detta hände sen en gång till när jag besökte biotoaletten efter att ha sett bästa MJ-filmen. Samma dag, samma knasgrej, varför?????