lördag 20 februari 2010

Santa Monica Pier


Maja började med att klä om i kläder hon hade packat i sin väska. Hm....jag hade alltså inte behövt packa till henne. Tänk, hon packar numera sina egna kläder. Vi promenerade bort till piren. Började med ett obligatoriskt åk på ponnykarusellen. Det hade smygit sig in en dinousarie bland hästarna. Sen traskade vi bort till själva tivoliavdelningen. Det visade sig snabbt att barntivolit var stängt och alla balla "games" på vuxenavdelningen var man tvungen att vara minst tre deltagare för att få spela. Maja utbrast: Nu hade det varit bra med pappa och Kalle!

Vi traskade då vidare till Arkadavedelningen! Kanske inte de mest spännande attraktionerna men Maja visade gott mod och var glad ändå! Vi spelade alla arkadspel vi orkade, till Maja sa att hon var trött och hungrig!
Det blev pizza till Maja i hotellets trevliga lounge. Sen var vi båda helt slut i rutan och längtade upp till hotellrummet! Utsikten av pool, hav och Tivoli såg fint ut på kvällen med! Maja valde filmen Planet 51, låter nästan som en actionfilm med John Travolta och Nicolas Cage, men det är en tecknad. Sen somnade vi. Åh, sovmorgon i morgon!

1 kommentar: