söndag 10 januari 2010

Los Angeles Zoo


Att åka på utflykt till Zoo var vi inte helt ensamma om denna söndag. Halva LA vad där tror jag för att kolla in apor, giraffer och flamingos. Maja, Kalle o Max var förväntansfulla och väntade ivrigt på att vi skulle inhandla årskort till dem. I priset ingick frikostigt en hyrbarnvagn, så det slog vi till på. Mycket bra idé att hyra ut vagnar. Det görs på alla stora turistattraktioner här i USA som Disney land/World, Universal studios, Seaworld och så då Zoo. Första djuren vi hälsade på hos, var de där djuren som ser så bra, javisst Zebrorna. Jag kände direkt samhörighet med min randiga kofta och randiga hår. De här lustigkurrarna ser ut som några bekanta från antingen "Madagaskar"eller "Dawn of the Dinousares". Gulliga! Tåget såg så inbjudande ut att det togs en liten åktur. Aporna får man ju inte missa. Nöjda med vårt ganska korta Zoobesök åkte vi hem till huset för poolbad och middag. I morgon börjar en ny solig vecka i Los Angeles.

3 kommentarer:

  1. Vilka fina Ugg... vad kostar ett par barn-Ugg i USA? Här hemma är de så sjukt dyra 1700:- (nästan som vuxna),jag skulle så gärna vilja köpa till alla barnen.
    Kram C

    SvaraRadera
  2. 600 kr drygt tror jag. Hoppas ju att Max vill ärva dem sen. Kalle har tydligt visat sitt ointresse för dessa härliga skor:)
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Hmmm kanske jag ska be dig köpa och skicka. Om du har tid och vill. Inge måste! Puss

    SvaraRadera