måndag 30 november 2009

Söndag i Palm Springs


I dag vaknade jag och Kalle upp i "Transformers sängen", bäddsoffan alltså. Det blir ju små rokader under nätterna, nästan lite spännande att se var man slutligen, får sova sina sista timmar på natten. Söndag i Palm Springs, vår sista dag. Vädret var inte det bästa men Maja och jag började dagen med en härlig tjejfrukost. Det är bland det bästa vi vet. Sen mötte vi upp grabbarna för en stadspromenad. Vi hamnade mitt i en lite underlig utomhus konstutställning, inte allt för vacker konst. Dessa robotar gillade vi bäst.
Efter konstrundan dök vi på en
Minnetonka butik, och Maja ekiperades med ett par superfina indianmockasiner. Hon var överlycklig och skuttade sen runt väldigt tyst. Lunchen intogs på den mexikanska kvarterskrogen, Las Casuelas, med tillhörande liveband. Maja, Kalle och Max körde dansuppvisning i en timme, vilket roade inte bara stolta föräldrar utan hela stället. Vi fick ta del av riktigt många schyssta moves.
Av dans blir man törstig, Här snikade Maja till sig min snygga jordgubbs margarita och Kalle satte tänderna i en riktigt mexikansk hamburgesa. Nöjda och belåtna vandrade vi sedan tillbaka till hotellet. Nu vankades det poolbad.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar