måndag 8 februari 2010

Prinsessparty i Hollywood


Nä, Kalle var inte på charterresa i helgen och träffade en snygg blondin. Han har varit på ett tvättäkta prinsessparty i Hollywood och träffat självaste Askungen. Det var ett av de mest välarrangerade partaj för barn jag har varit med om faktiskt. Allt inom prinsesstemat fanns. När gästerna kom fick de byta om till prinsessklänning eller som pojke till pirat. Kalle var redan ombytt i sin dinodräkt, det funkade mycket bra på tjejerna! Han höll koll på prinsessorna från sin utkikspost.
När barnen härjat en stund var det dags för hjärtformad pizza och rosa drinkar! Jag var mycket impad av dukningen. Och prinsessgänget lät sig väl smaka! Sen kom då Askis, Kalle hade nog hellre sett att en Transformer kom dit, men tyckte nog att Askungen var helt ok! Tre unga tjejer höll i trådarna och en fjärde var typ partyplanern. Hon drog runt som en skugga och kollade så att allt gick korrekt till. Skönt för oss föräldrar som i lugn och ro kunde hugga in på den trevliga lunchbuffen.
Efter partyt vägrade vi "Super Bowl" och drog till IKEA för en tre kvarts vistelse i det svenska paradiset. Söndagar är sig lika var man än kommer i världen helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar