torsdag 17 december 2009

Hollywood show igen


Jag höll nästan på att börja gråta när Kalle steg av skolbussen utanför Wilshire Ebell Theater i kväll. Fluga, vit skjorta, svarta skor och svarta byxor. Han var så fin. Min lille pojke som helst har dinousarietröjor och "kallsipper", snyft så sött.
Det var showtime igen. I kväll var det skolans Christmas Show. Kalle går här igenom dansstegen med sin danspartner minuterna före framträdandet. Ser bra ut Kalle!
Maja var med vid två olika tillfällen under aftonen, dels julmedley med rosa kjolensemblen sen Michael Jacksson medley. Vit handske, svarta byxor OCH den v-ringade vita T-shirten. Lustigt var, att jag kunde notera att rätt många hade faktiskt "hemmasydda" v-ringningar. Slutpratat om detta plagg!
I alla fall Majas två framträdanden låg, helt osmidigt nog, exakt efter varandra. Så när rosakjolgrejen var över sprang hon ut och jag klädde om henne i en fart av 190. Redo för MJ.
Här är maja på väg in på scenen, lite snabb genomgång av kvällens "moonwalk" och andra moves.
Väl hemma igen däckade båda "showarna" i sängen. Och Max, hade barnvakten Julia fått i sömn. Jock är på middag med sin Hollywoodagent Steve.
SÅ NU: Nattlyrik på hög nivå.
Adjöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar