måndag 21 december 2009

Tomtejakt och havsbris


I lördags åkte vi iväg till The Grove för att träffa Tomten. När vi kom fram till tomtehuset såg kön ganska liten ut. Wow tänkte jag, idag ska vi väl kunna ta det där julkortet. Då kommer det fram en man och frågar om vi har tagit kölapp? Nä, det hade vi ju inte. Om vi tog en lapp så skulle det endast vara 2 h till vår tur. Tror inte det va?! Nä, det får bli fotografering en annan dag. Kanske skickar jag ner Jock 5 på morgonen för kölapp. Lite som när man är på charterresa och måste stressa ner på morgonen för att fixa bästa solstolarna. Tokigt! Vi hoppade in i bilen och åkte till Santa Monica. Väl framme åt vi lunch på Main Street och väntade in våra kompisar Johanna, Tomas och söt-Alice. Kalle ägnade lunchen åt sitt nya intresse, rita monster. Han är verkligen duktig på att måla, det har han ärvt från alla möjliga håll i släkten. Sen promenerade vi alla ner till havet.
Först lite lek på strand-lekplatsen. Jag säger det igen, det är GALET att gå på lekplats med tre barn som vill åt olika håll.
Men de hade kul, det är väl huvudsaken, vem bryr sig om att jag är orolig. I alla fall, efter intensiv lek gick vi ner till stranden. Vi fick beskåda en vacker solnedgång. Vi sa hejsvejs till kompisarna och tokade till det lite och tog in på Malibu Beach Inn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar