onsdag 7 oktober 2009

Hösten är här!

Faktum är att under mitt år i Los Angeles, har dagarna bara gått, utan den minsta antydning till årstidsskifte. Men nu känns det verkligen att hösten är här. Äntligen, en förändring i klimatet och dags att inhandla höstgarderob! Jag mjukstartade lite idag och gick loss på en super fin grå vardagskofta från Zara och ett par ankellånga jeans. Jag var lite tveksam till ankellånga Grease/Fonziejeans och frågade världens bästa jeansförsäljare på American Rag(www.amrag.com) på La Brea avenue; Is this fashion? Yes many girls buy them now, svarade han. Öh? Girls? Hehe ok då ska jag också köpa ett par, hm, vad är det för märke? Ja det tog en lång stund innan jag hittade märket på dem, men de heter R13 och är ett par italiensk levererade denim. Nästa helg är det ju barnens pre-halloweenfest, så i dag besökte jag "lite allt möjligt" butiken Targets (La Brea avenue) spökavdelning för att proviantera en smula. Jag blev varmt välkomnad av ett pratande skelett. Kostymerna hängde på rader och alla tillbehör fanns verkligen. Köpte en häxhatt till mig och en till mamma. Kanske Jock kan ha den här tuppkostymen eller är det en höna?
Dagens finaste och kanske onödigaste festinköp var nog ändå de här tvål"pumporna", men är det fest så är det, inget halvmesyr här inte. Och vad var det jag sa, snart är det jul. På Target kunde de inte hålla sig till Halloween är över. Efter 5 gångar, fyllda med pumpor och skelett hamnade jag slutligen i julgången. Där tog min energi slut, nu tar vi en högtid i sänder.

3 kommentarer:

  1. Jeansen är hur snygga som helst men jag vet inte om jag hade klarat ankellånga. Jag är så van vid långa jeans... Är det mode nu? Med ankellånga? Eller på ingång? Jag måste ju försöka hänga med...

    SvaraRadera
  2. Han sa det i butiken i alla fall, så jag litar på det:)

    SvaraRadera