onsdag 16 september 2009

Lyx o Flärd i Malibu


Igår bar det av på finlunch i Malibu. Helena och jag hade date med våra snygga, roliga och glamouriga amerikanska väninnor Hayley och Siulan, det där lät lite som Helan och Halvan, fast i detta fall är båda Halvan. Vi träffades i Malibu, det osar glitter o glamour när vi åker längs PCW (Pacific Cost Way). Malibu som ligger precis vid Stilla Havet är bla känt för att många kändisar hänger där.
Och mycket riktigt när vi anländer till det urmysiga lunchstället i Malibu Country Mart (www.malibucountrymart.com) då sitter Pamela Anderson där i egen hög person och avnjuter lunch på Malibu Kitchen. Man kan inte låta bli att glo. Hon såg så snäll liten och rar ut att jag inte ville störa med turistfasoner och ta bild. Alla vet ju hur hon ser ut.
Vårt lilla gäng åt lunch på samma ställe och testade lite av varje av det fräscha och goda sortimentet.

Sen var det dags att besöka den enda toan i hela detta lilla "köpcentra", kö såklart, jag hade redan hållt mig en timme. Nog om det, köpte en underbar rumsdoftolja med spadofen Eucalyptus för 400 kr, hoppas den varar länge. Nu känns hela vårt fina hus som en ren göttig spainrättning.Och givetvis köpte jag de fantastiska frysta ekologiska sopporna från Malibu Kitchen . Man stoppar de i frysen och plockar fram när man inte orkar laga mat, ganska ofta mao.
Lite in o ut i härliga butiker som Madison och James Perse och favo jeansmärket just nu Earnest Sewn. Malibusejouren avslutades med att ytterligare en väninna, Vanessa dök upp och inviterade oss till hennes "gated community lyx house to be". Denna fartfyllda kvinna är i full gång att inreda ett mycket tjusigt och STORT hus. Betong, vackra träslag, funtionella skåp (himmelriket) och vackra öppna ytor, stilfulla stengolv utomhus och högt i tak så klart. Kan nästan inte vänta att få komma dit på drink vid den stora poolen och äta pizza från pizzaugnen....................................
Sen bar det hem till lugnet, utsikten och fridfullheten i Beachwood igen, borta bra, men hemma bäst..................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar